Solutii si Accesorii

Să porți lentile de contact poate fi atât de ușor și comfortabil încât să uiți că ai nevoie să întreții lentilele pentru a îți menține ochii sănătoși și vederea clară.

Soluția de contact potrivită vă va curăța lentilele de contact, va îndepărta depunerile proteice, dezinfecta, va clăti, va rehidrata și vă va depozita lentilele pentru un confort maxim.

Producătorii de lentile de contact au dezvoltat soluții proprii pentru o compatibilitate perfectă cu propriile lentile.

Găsește soluția de întreținere potrivită și lens case-ul necesar în interiorul fiecărei soluții de întreținere a lentilelor!

Subcategorii

 • AOSept

  Sistem de întreținere într-un singur timp pentru toate tipurile de lentile de contact.

 • Biotrue

  O înovație în domeniul îngrijirii oculare inspirată chiar din ochii tăi

 • ReNu

  Renu este o soluție folosită pentru hidratarea, curațarea, clătirea, dezinfectarea și păstrarea lentilelor de contact moi.

  Renu este o soluție folosită pentru hidratarea, curațarea, clătirea, dezinfectarea și păstrarea lentilelor de contact moi. ReNu omoară microbii în doar 4 ore și ajută astfel la menținerea confortului lentilelor și păstrarea sănătății ochilor tăi.

  Soluția multifuncțională ReNu MultiPlus conține Hydranate, un ingredient special care îndepărtează depunerile de proteine. Poți astfel să cureți, să clătești, să dezinfectezi și să îndepărtezi proteinele și să pastrezi lentilele cu un singur tip de soluție - ReNu Multiplus

 • OPTI-FREE

  Soluție dezinfectantă multifuncțională. Confort de durată,până la 16 ore, cu ajutorul matricei de hidratare HydraGlyde.

Sunt 9 produse.

Se afiseaza 1-9 din 9 produs(e)

Filtre active