Plăți securizate

Plata online cu cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, în condițiile de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele Visa (Classic și Electron) și Mastercard. Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzacții. Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, www.opticbox.ro folosește mobilpay.ro.

Pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie să furnizezi numărul cardului ( înscris pe fața cardului, fără spații), data de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătură. Indiferent de valuta pe care o ai în cont, tranzacțiile vor fi efectuate în lei, la cursul de schimb al băncii care a emis cardul. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele mobilpay.ro. Opticbox.ro nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardurile clienților săi.

Plată la livrare cu cardul

Prin intermediul transportatorului Cargus, datorită noilor deviceuri cu care curierii au fost echipați, ai la dispoziție opțiunea de a plăti ramburs prin intermediul cardului astfel încât confortul tău să fie maxim.

Transfer bancar

la plasarea comenzii telefonice veti primi pe email factura proforma în baza căreia se va face plata în contul firmei COMINT GLOBAL S.R.L. De asemenea, puteți solicita emiterea facturii proforma via email.

Nume firmă: COMINT GLOBAL S.R.L

Cont IBAN:RO92 INGB 0000 9999 0722 2360

CUI: 38224382

Plată online cu card în rate cu dobândă 0