Miopie/Hipermetropie

Subcategorii

 • Total30

  Total30 primele și singurele lentile de contact lunare cu gradient de apă care se simt ca și cum nu ai purta nimic chiar și în ziua 30. Nimic nu atinge ochiul decât o peliculă fină de hidratare.

  Cu tehnologia CELLIGENT:

  • Ajută la reducerea aderenței bacteriilor și a lipidelor pentru o lentilă curată pe tot parcursul lunii
  • Nanofibrele polimerice biomimetice imită structura celulelor corneei umane. 

  Total30 sunt lentile de contact cu înlocuire lunară, cu purtare pe timpul zilei, disponibile într-o gamă largă de dioptrii.

 • Air Optix Night & Day...

  Întotdeauna în mișcare? Ai uitat să îți scoți lentilele după o zi lungă? Lentilele de contact Air Optix Night&Day vă oferă dumneavoastră și medicului dumneavoastră oftalmolog posibilitatea de a crea un program personalizat de purtare, adaptat stilului dumneavoastră de viață ocupat. 

 • Air Optix plus HydraGlyde

  Confort excepțional din ziua 1 până în ziua 30!

  Lentilele de contact Air Optix plus HydraGlade sunt fabricate dintr-un material care permite transmisibilitatea mare a oxigenului pentru ochi albi, cu aspect sănătoși. Lentilele de contact de la Alcon care reunesc două tehnologii avansate cu scopul de a menține suprafața lentilelor umedă pentru o perioadă mai lungă de timp și protecție împotriva depunerilor.

  Tehnologia SmartShield oferă un strat protector ultra subțire pentru a vă proteja lentiele de depunerile iritante pentru tot parcursul lunii. Tehnologia proprietară HydraGlyde Moisture Matrix permite o umiditate de lungă durată în jurul suprafeței lentilei menținând astfel lentilele hidratate în mod continuu pe durata zilei.

 • ACUVUE OASYS Transitions
 • ACUVUE OASYS...

  ACUVUE OASYS este cea mai vîndută lentilă de contact la nivel global, lentilă de neîntrecut în confort. Lentilele de contact ACUVUE OASYS cu tehnologia Hydraclear Plus sunt inspirate de felul în care funcționează filmul lacrimal pentru a reduce senzația de ochi obosiți

 • SofLens 59

  Lentilele SofLens59 asigură o vedere clară combinată cu confortul zilnic susținut pe care îl dorești.

  Lentilele SofLens 59 sunt realizate dintr-un material rezistent la depunerile proteice, care combină o performanță excelentă, confort și acuitate vizuală, oferind o purtare zilnică confortabilă, cu înlocuire la o lună de zile.

 • PureVision

  Lentilele de contact PureVision de la Bausch & Lomb sunt primele lentile de contact cu tehnologia inovatoarea AerGel, ofering o vedere impecabil de clară, un confort excepțional și sănătate oculară.

 • PureVision 2 HD

  Lentilele de contact Basuch+Lomb PureVision2 HD sunt create cu High Definition Optics, un design special pentru reducerea aberatiilor sferice cauzatoare de vederea neclară și lipsa de contrast în condiții de lumină slabă.

 • Ultra

  Bausch+Lomb Ultra. o lentilă de contact vizionară, concepută pentru era digitală.

  Lentilele de contact Bausch+Lomb Ultra cu tehnologia MoistureSeal ofera purtătorilor de lentile de contact o combinație excepțională de confort, vedere clară și sănătate oculară.

Sunt 15 produse.

Se afiseaza 1-15 din 15 produs(e)

Filtre active