Livrarea

Partenerul nostru pentru livrări este Sameday (www.sameday.ro). 

Timp de livrare: 2 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii in cazul in care nu se comunica altfel.

Cost transport 10 lei si va fi inclus pe factura.

Important: Comenzile vor fi onorate doar prin curier rapid numai după confirmarea comenzii, în limita stocului disponibil.

Alte politici: ne rezervăm dreptul de a bloca accesul anumitor utilizatori și de a nu le onora comenzile plasate pe site sau telefonic celor care ne-au adus prejudicii în trecut prin refuzarea coletelor sau prin alte situații similare.

Politica de Returnare

Ordonanța de Urgență Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative: Consumatorul are dreptul de a se retrage din contractul la distanță fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art 13. alin(3) și art.14 din O.U.G nr. 34/2014, în termen de 30 de zile calendaristice începând cu ziua în care intră în posesia fizică a prodului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de către client.

Exceptări de la exercitarea dreptului de retur:

Produsele sigilate ce nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de către client ( ex. lentile de contact), conform art.16 punctul e) din OUG nr/34/2014 (Ambalajul lentilelor de contact, blisterelor și flacoanelor sunt deteriorate)

Produsele confecționate după specificațiile prezentate de client sau personalizate în mod clar(ex.. produse efectuate pe bază de comandă), conform art. 16 punctul c) din OUG 34/2014 (ex. lentile de contact realizate după prescripție medicală și aduse special pentru pacient)

Produsele furnizate ca și conținut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului și după ce acesta a confirmat că a luat la cunoștință de faptul că își va pierde dreptul la retragere. Voucherul este valabil doar la cumpărăturile pe site-ul www.opticbox.ro, iar acestea nu pot fi returnate sau preschimbate în bani.